lauantai 15. maaliskuuta 2014

Disney-kuukausi, päivä 15: Suosikkipaikkasi

 Maaliskuussa vietetään täällä Tuulen Väreissä Disney-kuukautta haasteen merkeissä. Eli kuukauden jokaisena päivänä tulee lyhyehkö postaus haasteen esittelemän teeman merkeissä. Tänään puhutaan suosikkipaikasta.


Tällä tarkoitetaan ilmeisestikin Disney-elokuvien maisemia, rakennuksia ja niin edelleen. Omalta kohdaltani sanoisin, että kaikkein mieluiten lähtisin ehkä itse seikkailemaan Kaksin karkuteillä -elokuvan maisemiin. Kyseisen elokuvan värimaailma on jotenkin niin raikas kirkkaissa ja pehmeissä sävyissään, että koko elokuvan melkein katsoisi vain maisemien takia! Lisksi näemme elokuvassa monenlaisia sijainteja, Flynn Rider juoksentelee kaupungin katolla, hän ja Tähkäpää tanssahtelevat kaduilla ja pakoilevat synkissä metsämaisemissa sekä vuorienkin sisällä, näemme myös Tähkäpään tornia ympäröiviä alueita... Elokuvan maailma jää ehkä hieman geneeriseksi ja "siloitellun näköiseksi" mutta värityksessään ja monipuolisuudessaan siltikin houkuttelevan oloiseksi. Ja ovathan elokuvan hahmotkin aika hauskan oloista seuraa :D

Toinen paikka mihin en ollenkaan panisi pahakseni vierailua on Räyhä-Ralf -elokuvan "Sokerihuuma"-peli. Maailma joka on tehty pelkästään karkista, namskis ;)

2 kommenttia:

  1. Tangledissa on todellakin kauniita ja houkuttelevia paikkoja! Olisi mahtavaa päästä oikeasti ihailemaan tarkemmin Tähkäpään maalauksia tai kierrellä kauniissa Coronan kaupungissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan! Tähkäpään tornikin on tehty sisältä jotenkin todella viihtyisän oloiseksi, mutta loppukohtauksessa sama paikka onkin äkkiä ahdistava. Antaisin kyllä aika paljon vierailusta Coronaan!

      Poista