keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Disney-kuukausi, päivä 12: Suosikkisuukkosi

  Maaliskuuta vietetään täällä Tuulen Väreissä Disney-kuukautta haasteen merkeissä. Eli kuukauden jokaisena päivänä tulee lyhyehkö postaus haasteen esittelemän teeman merkeissä. Tänään puhutaan suosikkisuukostani.

Confession time: taidan olla vähän kylmäsydäminen akka mutta en ole koskaan pitänyt elokuvissa kohdissa johon liittyy herkistymistä tai suutelua yms. romanttista hempeilyä. Itse asiassa kyseiset kohdat ovat minusta yleensä vähän epämukavia katsoa, erityisesti kun suutelu animaatioelokuvissa ei ole kovin luonnollisen näköistä... Sen takia en oikein innostu kenenkään parin suuteluhommista! Mutta ehkä tältä pohjalta sanoisinkin, lempisuukkoni on sellainen joka on mahdollisimman nopeasti ohi :D



Hyvä esimerkki tällaisesta on kohtaus, jossa Megara ja Herkules ovat puistossa, ja eron hetkellä Herkules tyrkkää Megaran käteen kukan ja antaa tälle poskisuudelman. Mielestäni kohtaus on hauska, koska Megara selvästi hämmentyy tästä eleestä (tosin poskisuukot tuntuvat aina päättyvän hämmenyksen animaatioelokuvissa, syystä tai toisesta) ja Herkuleksen lähdettyä hän purskahtaa aivan omaan laulunumeroonsakin. Suukoissa on voimaa, kuten tässäkin nähdään! Tämä suudelma saa lisäpisteitä puhtaasti siitä että Herkules ja Megara ovat muutenkin tosi södejä tyyppejä :3 Kaksikko pääsee toki pusuttelemaan myös elokuvan lopussa (niin kuin lähestulkoon kaikki kunnon Disneyparit!) mutta tämä yllättäen tullut suukko on kyllä oma lempparini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti